Jordbær & Rabarber Snack

Det føles som ferie…

IMG_7315…og det er det også næsten! I hvert fald her på min side af skærmen. Jeg har haft læseferie i en god uges tid, og i dag var jeg til min næstsidste årsprøve. Dermed har jeg kun én tilbage, inden jeg helt officielt har sommerferie. Den sidste prøve er i historie og med 24 timers forberedelse, hvilket betyder at jeg ikke behøver at forberede noget, før jeg trækker emnet. Det bidrager yderligere til ferie-stemningen, der også hjælpes godt på vej af fantastisk dejligt vejr og rare planer med søde mennesker. Det er også rigtig godt for mig, at have tid til at gøre gode ting for mig selv, og jeg kan mærke, at jeg har det lidt bedre i disse dage, end jeg ellers har haft det gennem de sidste måneder. Det er dejligt- rigtig dejligt endda. Jeg håber, at I også har det godt og nyder sommervejret<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær & Rabarber Snack