Bagt Morgengrød

Det Gode Liv // Line Hansen fra Lines Livsstil

image-1-2

Line er personlig træner, kostvejleder og coach, og dermed oplagt at tage med i denne føljeton, da hendes hverdag og karriere har fokus på sundhed. Jeg følger med på Lines instagram og blog, og imponeres over hendes tilgang til træning og sundhed. Line lever sundt, men virker virkelig også som om, at hun har hovedet med. Og det er bare så mega vigtigt!

Se hvad Line mener om det gode liv her:

Vil du starte med at introducere dig selv kort?

Jeg er 29 år gammel, fra Bornholm men har boet i Kbh i snart 10 år. Jeg bor på Østerbro sammen med min kæreste, som jeg har været sammen i snart et halvt år. Jeg arbejder som selvstændig personlig træner, coach og kostvejleder, og træner mine klienter i Repeat Fitness.

Hvad betyder “det gode liv” for dig?

”Det gode liv” betyder for, at jeg har det godt og trives i min hverdag. At jeg omgiver mig med mennesker, jeg holder af og som jeg ved, holder af mig og vil mig det bedste. Det betyder også, at jeg passer på mig sig og min krop, og derfor betyder træning meget for mig.

Hvad er vigtigt for at du har det godt?

Kærlighed, træning og sund mad. Jeg har det godt, når jeg giver mig selv tid og plads til at træne og spise sundt i hverdagen, men samtidig giver plads til både-og. Det er vigtigt, at dem jeg holder af har det godt, så har jeg det også godt.

Hvornår har du det allerbedst?

Den er svært, for det har jeg i flere situationer. Jeg har det allerbedst når jeg er sammen med min kæreste og min familie. Men jeg har det også godt når jeg har Line-tid – dvs. når jeg træner og presser mig selv og bruger min krop, eller forkæler mig selv med sportsmassage eller ansigtsbehandlinger.

Hvad gør du for at investere i din egen (mentale) sundhed og glæde?

Jeg træner!

Hvad, tror du, er essentielt for at være glad og tilpas i eget liv?

At man hviler i sig selv, og tror på sig selv. At man ikke sammenligner sig med alle andre!

Hvordan tackler du, hvis du har en dårlig dag?

Bider i det sure æble og kommer igennem dagen. Ofte ringer jeg til min mor for at snakke med hende. Det er rart.

Hvem/hvad inspirerer dig til at leve, som du gør? Er det noget, du gør dig nogle overvejelser omkring?

Alle dem jeg træner og hjælper. De motiverer mig, til selv at være den bedste udgave af mig selv. Og så er der selvfølgelig mine veninder, min kæreste og min familie.

Hvilke problemstillinger og udfordringer står du selv overfor i forhold til hverdagsglæden? Er der nogle områder og felter i dit liv, hvor du føler dig udfordret og ude af balance?

Det er hårdt at være selvstændig og arbejde i en branche, der hele tiden er i udvikling. Der er ikke én måned der er ens, og det er benhårdt arbejde. Jeg føler en kæmpe stor usikkerhed i min svingende indkomst, og det gør at jeg nogle gange stresser.

Har du været igennem hårde perioder i dit eget liv? Hvis ja, hvad har så hjulpet dig til at komme igennem det?

Ja det har jeg. Jeg har brugt mine veninder og min familie. Det sidste stykke tid har jeg haft en kæmpe stor støtte i min kæreste. Ham kan jeg ikke undvære!

Hvilke 3 gode råd vil du give til andre, der gerne vil blive gladere?

  1. Der er en løsning i alt. Se muligheden frem for løsningen.
  2. Tro på dig selv og lad være med at sammenligne dig med andre. Du er god, som du er.
  3. Giv din krop de bedste vilkår. Få daglig motion, spis sundt og giv plads til både-og.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt Morgengrød