Min Træning // Uge 16

Det Gode Liv // Nadia fra Life By Nan

sidebar-billede-x63585

Det er ved at være tid til at få ordentligt gang i “Det Gode Liv”-føljetonen igen. For jeg har stadig en masse inspirerende kvinder, der har været så venlige at svare på mine spørgsmål og dele lidt ud af deres tanker, som jeg ikke har fået delt med jer. Og det er synd og skam, for samtlige kvinder har nogle kloge og fine ord, som jeg tror vi alle kan lære meget af.

Så jeg tager hul på føljetonen igen, med et besøg fra søde Nadia. Jeg følger med hos Nadia på instagram, og imponeres gang på gang over hendes kreativitet i køkkenet og lækre opskrifter, som hun deler ud af på sin blog Life By Nan. Nadia lever på mange måder sådan, som jeg også selv gør: Hun er løber og lever ikke efter bestemte kostprincipper, men har fokus på god, sund og nærende mad – men også med plads til en ordentlig chokoladekage ind i mellem. Den form for balance, tror jeg, er rigtig vigtig. Derudover fokuserer Nadia også på mere end blot den del af sundhedsaspektet, der handler om kost og træning, og blogger dermed også om emner som rejser og hverdagens små ting. For ligesom jeg, tror hun på at det hele er vigtigt, og det skinner igennem på hendes blog, der er positiv og inspirerende, og giver en troen på at sundhed ikke behøver være så kompliceret.

Nu vil jeg ikke skrive mere, men i stedet lade Nadia tale for sig selv. Tag godt imod hende!

Vil du starte med at introducere dig selv kort?

Mit navn er Nadia, jeg er farmaceut, bosat i København og blogger på lifebynan.dk. Jeg blogger mest om skøn mad, men anekdoter fra både rejser og hverdagsliv, små og store sejre, fiaskoer og finurlige tankestrømme, bliver også foreviget i mit hjørne af internettet.

Hvad betyder “det gode liv” for dig?

”Det gode liv” betyder for mig, at man er glad helt ind i knoglerne. Man skal være glad for det man laver til dagligt og det der fylder i fritiden. Man skal være glad for de mennesker, som man har omkring sig og for de beslutninger man tager. Er man ikke det, skal man måske lige overveje hele ens situation. Man behøver selvfølgelig ikke være glad hele tiden hver dag – bare man er glad langt det meste af tiden.

Hvad er vigtigt for at du har det godt?

Jeg har det godt, når der er styr på tingene. Jeg har brug for rolige og rene rammer for, at jeg kan trives. Og så har de mennesker, som jeg har omkring mig, også meget stor betydning for, om jeg har det godt. Er de glade og har det godt, så har jeg det oftest også rigtigt godt.

Hvornår har du det allerbedst?

Pyh, den er svær. Jeg har det allerbedst, når jeg lige har løbet en dejlig tur, når kan sove til jeg vågner, når der er noget, som jeg kan glæde mig til, når jeg er sammen med min kæreste, familie og veninder og når jeg laver og spiser skøn mad.

Hvad gør du for at investere i din egen (mentale) sundhed og glæde?

Jeg gør ting, som jeg har lyst til og som jeg får det godt af. Det kan være at løbe en tur, bage en skøn kage, tage en yogaklasse eller at spise tonsvis af bland-selv slik.

Hvad, tror du, er essentielt for at være glad og tilpas i eget liv?

Man skal ikke gøre noget, fordi andre forventer, at man gør det, men fordi man har lyst. Og så skal man ikke omgås negative mennesker, men kun mennesker, der kan puste en masse skøn energi ind i ens hverdag. Og det gælder også på de sociale medier! Det er vigtigt, at man ikke følger folk, der giver en dårlig samvittighed eller mindreværdskomplekser.

Hvordan tackler du, hvis du har en dårlig dag?

Dét er jeg faktisk rigtig dårlig til, men jeg prøver at acceptere, at sådan er det og huske på, at en bedre dag venter i morgen.

Hvem/hvad inspirerer dig til at leve, som du gør? Er det noget, du gør dig nogle overvejelser omkring?

Jeg tror, at de sociale medier inspirerer mig rigtig meget, men det er ikke som sådan noget jeg tænker over.

Hvilke problemstillinger og udfordringer står du selv overfor i forhold til hverdagsglæden? Er der nogle områder og felter i dit liv, hvor du føler dig udfordret og ude af balance?

Jeg kæmper lidt med min motivation for min løbetræning. Jeg ved, at min løbeture giver mig livsglæde og overskud, men for tiden har jeg simpelthen så svært ved at komme ud af døren.

Har du været igennem hårde perioder i dit eget liv? Hvis ja, hvad har så hjulpet dig til at komme igennem det?

Det er ikke fordi jeg synes, at mit liv har været en dans på roser hele vejen, men deciderede hårde perioder, føler jeg ikke som sådan, at jeg har været igennem. Jeg har da både haft kærestesorger, været presset på studiet, været i tvivl om hvad jeg ville med mit liv, mistet tætte familiemedlemmer osv., men er det ikke bare sådan livet er? Der vil altid være gode og knap så gode perioder og sådan er det bare. Jeg plejer bare at huske mig selv på, at alting nok skal blive godt igen, hvis jeg giver det tid nok.

Hvilke 3 gode råd vil du give til andre, der gerne vil blive gladere?

Gør de ting, som DU har lyst til. Prioritér at bruge tid på dig selv. Omgå kun personer, der bidrager med positiv energi til din hverdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Træning // Uge 16