InstaMoments #46

DIY Julekalender

IMG_3857

Jeg har været så heldig at modtage denne “lav-din-egen-kalender”-julekalender. Meget apropos ugens tidligere indlæg om hyggelige juleprojekter, at starte på allerede nu.

Den er fra billigvoks.dk, der sælger disse kalendre til kun 60 kr. her op til jul. Den billige pris er bestemt en fordel, da der så bliver mere plads i budgettet til at fylde sjove ting i lågerne.

For det er jo det, der er det sjove og hyggelige. At finde på og købe ind, til en man har kær.

Jeg glæder mig i hvert fald til at skulle fylde den her op med små sager. Jeg har planer om at lave det til en familiekalender, forstået på den måde at der skal være lidt til alle i den. Det skal ikke være store ting, men et lille viskelæder, en pakke fodboldkort, en neglelak, et stykke chokolade, en pakke hår-elastikker, en kageudstikker eller bare en lille seddel, er nogle af de småting, jeg tænker man kunne fylde i kalenderen.

Der er låger i forskellige størrelser, og dermed mulighed for at fylde noget forskelligt i. Og du kan sagtens nå at bestillle den nu. Leveringen og servicen hos billigvoks er nemlig super! Jeg fik min kalender allerede dagen efter, jeg havde bestilt. Virkelig lækkert!

Så nu skal den bare fyldes inden første december. Uhh, det er lige om snart!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med billigvoks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #46