GIVEAWAY: CaseApp iPhone Cover

DIY: Kæmpe Tylskørt

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 19.03.57

For nogle uger siden efterhånden, var der én, der efterspurgte en guide til mit tylskørt. Det lovede jeg kækt, og så kom jeg ikke videre. Men så kom jeg i tanke om, at jeg da havde lavet en guide! Min veninde havde nemlig tidligere bedt om en lille vejledning, da hun selv gerne ville lave et lignende skørt, og i den forbindelse havde jeg lavet ovenstående worddokument.

Så her har I den: DIY-guiden til at lave et tylskørt, som det jeg havde lavet til mit påfuglekostume. Om man vil lave det påfugle-style eller i andre farvenuancer er jo helt op til en selv, men her kan man i hvert fald få en idé om grundtanken og grundopbygningen af et sådant tylskørt.

Jeg håber, I kan bruge det. Hvis der er spørgsmål, må I endelig sige til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: CaseApp iPhone Cover