Morgenstund

Dress the bird

dressthebird

Jeg er ofte forfalden til at gå i det samme (kedelige) tøj. Jeg er glad for sort, mørkeblå, grå og mørkegrøn, og går gerne i meget enkelt, simpelt tøj. Nogle gange synes jeg derfor, det er rart, at tilføje noget lidt anderledes, mere spændende, til min garderobe. Noget i en anden stil, end jeg plejer, noget med print, noget i en vild farve eller deslige. Tingene herover er eksempler på det. Det er ikke i vilde farver (pånær tasken), men til gengæld i en stil, som jeg ikke plejer at gå med. Og jeg synes faktisk, det er ret flot! Det er sådan lidt retro-agtigt – på den fine måde.

Tingene er fra mærket Dress The Bird, der har de fineste retro-sager – og en enormt gennemført hjemmeside! De forhandler kjoler og nederdele med fine snit, sjove tasker og sko, pæne toppe og bluser, buksedragter og og højtaljede bukser til kvinder – alt sammen i den fine og meget gennemførte retrostil. Særligt bukserne, synes jeg er pæne (hvorfor der også er 3 par bukser med på collagen herover) og så er jeg også blevet ret vild med den lille, røde taske. Jeg synes generelt, at retro-ting kan være ret fine og tilføre noget feminint og humoristisk til et outfit. Man kan gå all-in på retrostilen, men jeg synes også det kan være pænt at mikse med noget mere moderne. Det ville jeg nok gøre, hvis jeg købte nogle af tingene på ovenstående collage.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med dressthebird.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenstund