Frokostsalat med Vilde Ris

eBay Blonder

IMG_9462

Jeg er mægtig glad for pænt undertøj. Det ved I måske allerede, hvis I har læst med herinde i noget tid. Jeg synes, det er hverdagsluksus på højt niveau at iføre sig lækkert undertøj – også selvom det kun er for ens egen skyld. Det er bare så rart at føle sig lidt lækker helt indefra de inderste lag, og det giver lige en smule mere selvtillid.

IMG_9464

Når man så også, som jeg, ikke er udstyret med verdens største barm, synes jeg også det kan være rigtig pænt at bruge pæne blonde bh’er som en form for accessorie, og lade den titte frem under en dyb udskæring eller halvgennemsigtig skjorte. Det synes jeg godt, man kan slippe afsted med, uden at det bliver for vulgært. Derfor er jeg også rigtig glad for at have en del forskellige softbras, der kan bruges til forskellige looks.

IMG_9465

Den nyeste tilføjelse til min undertøjssamling er disse tre blonde bh’er som jeg har købt billigt på eBay. For selvom det er en luksus, som jeg nyder at forkæle mig selv med, så er jeg også glad for tilbud, gode deals og billige køb. Det kan man finde på eBay, og hvis man leder lidt, kan man faktisk finde nogle rigtig gode ting til ingen penge!

IMG_9466

Det er disse bh’er eksempler på, for jeg har kun betalt mellem 11 og 35 for dem! Til den pris er de også i ganske fin kvalitet, og så synes jeg virkelig, at de er flotte. Jeg er normalt mest til sort undertøj, men til prisen synes jeg det var fint også at klikke lidt anderledes hjem, og det endte derfor med en hvid og den fineste støvede, mørke rosa.

Det eneste minus er at det kan være lidt svært at vurdere størrelser, når man handler på eBay, men jeg synes, at disse er nogenlunde størrelsessvarende. Ellers kan et generelt tip være at vælge en størrelse større end man plejer, hvis det er tøj lavet i Asien! Ellers er der mange, der har størrelsesguides under varebeskrivelsen.

Hvis I er blevet fristet til at klikke nogle af disse softbras hjem, kan I finde dem her:

// sort // hvid // rosa (findes også i mange andre farver!) //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokostsalat med Vilde Ris