Karneval & Udklædningsfester

Efter Skolerejse til Bruxelles

img_1400

For godt en uge siden skrev jeg dette indlæg om en forestående skolerejse til Bruxelles. Vi skulle afsted fra onsdag aften til søndag, og det var særligt den lange bustur, jeg var nervøs for.

Men det gik simpelthen så godt!

Busturen var selvfølgelig lang, men ikke så hård og forfærdelig som jeg havde forventet frygtet. I det store og hele gik turen (både bustur og dagene i Bruxelles) uden problemer, med et minimum af kriser. For det kan naturligvis ikke undgås helt, at der på sådan en tur, når man er så mange mennesker afsted og så intenst sammen, opstår mindre problemer og konflikter. Men det var virkelig på et minimum, og de kriser der var, var primært affødt af træthed og forskellige forventninger.

Jeg er kommet hjem med så mange gode oplevelser og erfaringer i bagagen. Vores program var spændende og interessant, Bruxelles er en virkelig dejlig by og jeg har oplevelsen af, at min klasses sammenhold er blevet styrket ekstra. Jeg føler mig mere som en del af klassen, og er nu klar på at nyde den sidste del af gymnasiet. Hvem havde troet, at jeg skulle sige, at jeg faktisk er en anelse trist over, at det slutter snart? Det er NU, jeg er klar til gymnasie-livet.

Der kommer mere Bruxelles-info i et seperat indlæg, og nok også lidt om disse “det sidste halvår af 3.g”-tanker, men for nu ville jeg bare fortælle, at jeg er glad og at Bruxelles var godt!

1 kommentar

  • Nej, hvor skønt, det er jeg så glad for at høre. Tillykke, selvom det ikke er foræret til dig, men noget du har kæmpet for og fortjent.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karneval & Udklædningsfester