18 År & Kørekort

En travl uge

IMG_4360Så blev det mandag, og tid til at starte en ny uge. En ny, travl uge for mit vedkommende. Jeg får rigtigt travlt, og jeg synes det virker ret drøjt og uoverskueligt. Jeg har lange skoledage mandag, tirsdag og onsdag, og både mandag og tirsdag skal jeg direkte videre til henholdsvis førstehjælp og teori. Onsdag skal vi arbejde på et idrætsprojekt, som jeg i den grad ikke er begejstret for, og som jeg ikke får yderligere tid til at forberede mig til, grundet disse lange dage mandag og tirsdag. Det har jeg det rigtig skidt med, for jeg føler mig på ingen måde forberedt.

I det hele taget føler jeg at jeg skal løbe rigtig stærkt, uden at det helt er tilstrækkeligt. Som om at der hele tiden er noget jeg ikke når. Som om at det jeg gør, ikke er godt nok, og at jeg får gjort alt for mange ting halvt.

Ja, og så er der karneval fredag aften, og arbejde hele weekenden…

Så jeg vil lige undskylde lidt på forhånd, hvis det bliver en lidt stille uge herinde. Vil forsøge at få planlagt lidt indlæg, men nu må vi se.

Håber jeres uge virker mere overkommelig end min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 År & Kørekort