Pooldykning

Eshoes

Jeg er netop blevet præsenteret for webshoppen Eshoes, der er en online skobutik. Deres udvalg er stort, og rummer flere af de mærker, der er blandt mine egne favoritter. Fx. New Balance, Converse og Vagabond, hvor ovenstående sko er fra. Lige nu går jeg nemlig lidt og leder efter et par nye efterårssneakers, og dem jeg har valgt ud på collagen ovenover kunne være nogle gode bud. Der er bare så mange fede sneakers, at det kan være svært at beslutte sig!

Både fragt og ombytning er gratis hos Eshoes, hvilket også er et stort plus! At købe sko online kan godt være lidt risky, for det er enormt vigtigt at skoene passer og er rare at gå i. Og så er det altså virkelig dejligt at have muligheden for at sende sine sko tilbage, hvis det alligevel ikke var de rigtige man havde fået fat i.

Jeg vil fortsat overveje at bestille et par sneakers hjem, og imens kan I jo tage et kig på deres udvalg, der faktisk også rummer læderjakker fra Primeboots! Særligt de mønstrede sneakers fra Vagabond lokker, da de lige nu også er sat utrolig meget ned! For udsalgsvarer, er der også mange af hos Eshoes.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pooldykning