8 x Morgenmad

Europa Tour: Kroatien IV, Kamenjak

Kamenjak er noget helt særligt. Det er en nationalpark, der ligger på den kroatiske halvø Istrien, hvor vi boede på Aparthotel Del Mar i Banjole. Et meget, meget støvet sted med et stort net af grusveje, der alle fører til forskellige små strande. Vi prøvede lykken og kørte lidt rundt på må og få, og endte i en lille bugt, hvor man kunne sole sig på klipperne, bade i det helt klare vand (vi fandt også et lille stykke med sandbund, hvilket er sjældent) og kigge på sjove krebsedyr og forstenede søpindsvin. Det var på en af vores første dage i Kroatien, og vi blev så vilde med denne specifikke strand, at vi endte med at køre tilbage til den senere på ugen. Også selvom der sikkert også var mange andre lækre strande! Det er i hvert fald det, Kamenjak er kendt for. De små gemte strandperler. Virkelig et dejligt, dejligt sted.

Dette er sidste Kroatien indlæg, for efter en dejlig uge sydpå, med solslikning og badning, vendte vi snuden mod DK igen. Dog med et par stop på vejen, som der kommer et par indlæg om!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 x Morgenmad