Year 2013: December

Fake Fur Bag

Hos os får vi altid en gave af julemanden i en sok, som vi har sat op aftenen før, om morgenen d. 24. I år gemte der sig denne lille, fine sag i min sok. Den er fra H&M;, og jeg er rigtig glad for den. Jeg har længe tænkt at jeg godt kunne tænke mig en lidt mindre taske til at have på skrå. Særlig når jeg er til fest har jeg manglet en mindre taske, hvor jeg kan have min telefon, pung, læbepomade, tyggegummi og andre uundværlige ting, tæt på mig hele tiden. Og til det formål er den her helt perfekt. Derudover synes jeg at den er virkelig cool med den sorte immiterede pels.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Year 2013: December