Morgentræning: Hurtig Overkropstræning

Familietur til Århus & ARoS

Min familie og jeg tog en dagstur til Århus i går. Vi ville faktisk have været afsted i et par dage, men med familieforøgelsen lige i starten af ferien, blev vores planer ændret. Det var usikkert, hvor meget hjælp, der ville blive brug for, og så ville vi hellere blive hjemme, så vi kunne træde til. Just in case.

Men altså, en dagstur til Århus blev det til! Vi brugte formiddagen på ARoS, hvor det mest imponerende stadig var “The Boy” og regnbuen. Efter frokost gik vi lidt rundt i byen, kiggede i butikker og småshoppede lidt. Kaffen drak vi på Emmerys, hvor vi også smagte noget af deres lækre øko-bagværk. Herefter splittede vi op i et drenge-hold og pige-hold, så min mor og jeg kunne få shoppet lidt, og drengene gik i sportsforretninger. Først på aftenen vendte vi snuden mod Fyn igen, hvor vi købte mad med hjem fra Café Gårdhaven, som vi spiste hjemme. En ret hyggelig afslutning, på en rigtig dejlig dag.

Skriv en kommentar

  • Hej Marie 🙂 Vil bare sige. at jeg har læst din blog siden du startede. Rigtig gode og indholdsrige indlæg. Bliv ved som du gør 🙂 Skal på Nørre Åby efterskole næste år (16/17) og vil høre om du gider lave et indlæg omkring efterskole, altså pakning, gode råd, værelses pyntning osv?

    V.h Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgentræning: Hurtig Overkropstræning