Fødselsdags Fodboldkager

Fastelavn på NÅE

Tirsdag d. 3 februar holdt vi fastelavn på skolen, da der var fællesaften, men det er først nu, at billederne er online, og jeg dermed kan dele nogle af dem med jer. Vores viceforstander, der har ansvaret for teknik og sociale medier, tog nemlig lige et smut til Hong Kong. Men nu er de her, billederne. Og så kan jeg jo passende berette lidt om vores aften.

Det var nemlig en ret sjov aften, hvor vi alle mødte udklædte op til lidt folkedans (det er en smule mærkværdigt, men faktisk noget vi har gjort et par gange efterhånden, når der er fællesarrangementer, og det er faktisk yderst underholdende) og tøndeslagning. Eftermiddagen var blevet brugt på at spise fastelavnsboller og gøre festklar i stedet for at have linjefag, så vi var allerede i fastelavnsstemning. Efter tøndeslagning var der tid til at fjolle lidt rundt og se hinandens fine kostumer, inden der var middag med både burgers og is til dessert, og hvor der også var lidt forskellig underholdning. Så blev der også kåret forskellige kostumepriser, og jeg var så heldig at vinde for det flotteste kostume. Jeg var, som I nok kan se, påfugl, ligesom til sidste skoledag. Til sidst var der dans og musik, bid til bolle og stopdans i Dario Fo, og så var det tid til at tøffe i seng, efter en dejlig og farverig aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags Fodboldkager