Spinat/Proteinvafler

Ferie- & Blog Update

IMG_8363

// Morgenmaden fra i går morges – bananvaffel toppet med græsk yoghurt, peanutbutter, bærmarmelade, banan, hindbær, chiafrø og græskarkerner //

Så er jeg hjemme fra sommerhuset. Det blev godt nok minimalt, hvad I hørte fra mig, i de 10 dage vi tilbragte i det Nordjyske, men internetforbindelsen var for dårlig og lysten til at kæmpe med det for lav. Men nu er jeg hjemme, internettet er godt og det regner. Mange af mine veninder er på ferie, og jeg har ingen planer, og dermed er der rig mulighed for at få blogget.

For det er ikke fordi, jeg ikke har materiale til jer. Jeg har masser af nye køb, lækre opskrifter, feriebilleder, idéer til forskellige indlæg og tanker, jeg gerne vil dele. Så forhåbentlig bliver der nu tid og overskud til at dele noget af det hele med jer. Jeg trænger til at komme lidt til bunds, få ført nogle planer ud i livet og få færdiggjort forskellige projekter. Jeg håber det lykkes.

IMG_8361

Selvom det var dejligt, at være afsted i sommerhus, så er det nu også rigtig dejligt at være hjemme igen. “Ude godt, men hjemme bedst”, som man siger. Fx. nyder jeg virkelig at være hjemme i mit eget køkken igen. Jeg nyder at lave mad, og har mange gode idéer, jeg gerne vil have afprøvet. Så det kommer de næste dage også til at gå med. Det er så dejligt, at kræse lidt ekstra om måltiderne, og både lave og spise lækker mad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat/Proteinvafler