Choko-Greenie // Morgenskål med Kakao

Ferieforkælelse // De sidste feriedage

IMG_8837

Der er ikke længe til skolestart, og jeg sørger derfor for at klemme det allersidste ud af min 2 måneder(!) lange sommerferie. Jeg har dermed ryddet kalenderen i dag og på mandag, og skal intet andet end at slappe af og gøre dét, jeg har mest lyst til. Imorgen skal jeg arbejde hele dagen, men det er også OK med sådan en arbejdsdag, inden skolen igen overtager pladsen som 1. prioritet.

IMG_8840

Men lige nu, er jeg 1. prioritet. Jeg har takket nej til en familiefødselsdag i dag, fordi jeg kunne mærke, at det var vigtigere for mig lige at nå at være mig. Jeg har brug for at få helt ro på og trække vejret dybt ned i maven, inden jeg på tirsdag har første dag i 2.g og dermed går et travlt skoleår i møde. Det er i hvert fald, hvad jeg har hørt om 2.g.

IMG_8841// Morgenmadsanretning: Nybagt speltbrød med henholdsvis ost og hjemmelavet abrikosmarmelade, honning og chiafrø, og hjemmelavet nøddesmør med banan og kakaonibs. Hertil en smoothie med masser af sommerbær og en kop kaffe //

I selv- og ferieforkælelsens tegn er dagen dermed startet med scenariet på billederne: God og langsom morgenmad, stearinlys og læsning i et nyt magasin. For hvis I følger (mere eller mindre) fast med herinde, så ved i at dét er noget af det, jeg sætter allermest pris på. Det er den ultimative forkælelse og den bedste måde at starte en dag på, synes jeg.

IMG_8838

Nu har jeg også tændt for genudsendelsen af OL åbningsceremonien, og regner med at have det kørende i baggrunden, mens jeg får gjort indlæg klar til skolestart, samt skrevet lidt på et andet projekt, jeg går og sysler med. Jeg er lidt af en OL-nørd og regner med at skulle se så meget som overhovedet muligt. Ellers tror jeg at dagen i dag skal stå på lidt køkkeneksperimentering (og et tilhørende smut ned og handle et par småting) og en lang gåtur med Luca i eftermiddag. Måske det også bliver til en gang yoga har i formiddag. Nu må vi se.

Ønsker jer alle en herlig lørdag – hvadenten I har ferie eller blot almindelig weekend<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko-Greenie // Morgenskål med Kakao