Barcelona Day Five

Feriefredagsmorgen & En Lille Sejr

IMG_7567 // Morgengrød og greenie //

Jeg ville have skrevet det her indlæg i går. Men så forsvandt tiden mellem hænderne på mig, og jeg nåede det aldrig. Det var nok fordi at det var en mægtig rar dag, og jeg har derfor slet ikke noget, at beklage mig over. Stilheden herinde var blot et tegn på, at jeg havde andet at tage mig til – og det var lutter gode ting!

Og så oplevede jeg en lille, men vigtig, personlig sejr.

IMG_7569// Dryssede morgengrøden med kakaofibre fra Natuzone //

Onsdag i denne uge var en hård dag. Angsten var voldsom og altoverskyggende i en sådan grad, jeg ikke husker, hvornår jeg sidst har oplevet. Torsdag var bedre, men jeg slap ikke helt – desværre. Jeg kæmper for ikke at lade angsten og ubehaget overtage alt for meget, men det betyder også at jeg ind i mellem har dage, hvor jeg gør hvad jeg skal og gerne vil, men simpelthen har det så dårligt imens. Det er hårdt og tærer på kræfterne.

Så da jeg stod op i går morges var jeg liiiidt spændt på, hvordan dagen ville blive. Det var nemlig endnu en dag med planer – rare, men også lidt angstprovokerende. Jeg lavede mig en skål grød og en greenie, og tog mig god tid til at slappe af og “vågne”. Angsten og de fysiske symptomer begyndte at røre på sig, da jeg gik ned mod toget. Jeg trak vejret dybt og brugte tog- og gåturen på at berolige mig selv. Da jeg mødte min moster og kusine på den café, hvor vi skulle drikke kaffe, havde jeg det bedre, og så tog jeg et valg om at engagere mig 100% i vores snak og kontakt, i stedet for at lade angsten fylde i mine tanker. Så jeg babypludrede med Inger og fik store smil og grimasser til gengæld, hvilket var præcis den afledning, jeg havde brug for. Ligeledes snakkede jeg med min moster om løst og fast, og det var så hyggeligt og rart, at det til sidst lykkedes mig at skubbe angsten helt væk.

Det var rigtig dejligt at have den oplevelse, og en lillebitte personlig sejr, der var god at få.

IMG_7568

Her på faldrebet vil jeg også lige skrive lidt om de kakaofibre fra Natuzone, som jeg dryssede på min morgengrød i går. Det er et 100% naturligt produkt, der er fyldt med fibre og planteproteiner – og helt fri for sødemidler og tilsætningsstoffer. Det har en mild smag af ren kakao, og jeg glæder mig til at finde på lækre opskrifter med det. Til en start har jeg drysset det på min morgengrød, og det var virkelig lækkert! Grøden var lavet på grovvalsede og finvalsede havregryn, chiafrø, salt og vand og så toppede jeg den med banan, hjemmelavet mandelsmør, mandelsplitter, kakaonibs, lidt akaciehonning og så et drys af kakaofibrene. Virkelig god morgenmad!

Kakaofibrene er sponsoreret, men ord og holdninger er helt mine egne.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona Day Five