Min Uge

Ferm Living Pude

IMG_4945

For lang tid siden fik jeg et gavekort til en webshop, der forhandler interiør. Jeg har simpelthen været så lang tid om at beslutte, hvad jeg kunne tænke mig, men til sidst faldt valget på denne pude fra Ferm Living. De havde rigtig mange fine ting, men jeg synes at denne, i den petroleumsblå nuance, passede rigtig godt ind på mit værelse. Det ser i hvert fald ganske pænt ud når den ligger i stolen med mit lammeskind, som på billederne her.

IMG_4947 IMG_4952

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Uge