Efter Skolerejse til Bruxelles

Fine Udsalgsvarer

haus-frau// Øverste række, fra venstre: Reyman kjole, Ganni kjole, Stine Goya bluse // Nederste række, fra venstre: Ganni bukser, Stine Goya kjole, Mads Nørgaard sweater-kjole //

Har I fået shoppet gode udsalgsvarer? Jeg har ikke fået købt så meget, men jeg har da kigget lidt rundt omkring – både online og i fysiske butikker.

Ét af de steder, hvor jeg har kigget er hos Haus Frau, der har noget virkelig fint tøj fra gode, danske brands som Ganni, Stine Goya og Mads Nørgaard. Det er nogle af de mærker, der leverer upåklageligt design gang på gang, men som også ofte er liiiidt dyrere, end min pengepung bryder sig om. Det er ikke dyrt i forhold til kvaliteten, men det er alligevel fedt, hvis man kan få nogle af de lækre sager til udsagspriser. Og det kan man hos Haus Frau lige nu! Alle tingene herover er sat betydeligt ned, og særligt den sorte Ganni kjole, den prikkede sag fra Stine Goya og den hvide blondebluse fra Stine Goya, som jeg har kig på. Synes simpelthen bare, det er så pænt. Jeg ville sådan ønske, at jeg havde en undskyldning for at købe lidt ind til mig selv.

Hvis I har det – så kig forbi Haus Frau! Der er maaaange gode sager!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Haus Frau

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter Skolerejse til Bruxelles