Bananvafler med Kakaofibre

Flower Power Sneakers

image

Dem her købte jeg i Barcelona, men jeg har da helt glemt at vise jer dem! De er super fake og var derfor også super billige, og kun derfor kunne jeg retfærdiggøre overfor mig selv at købe dem. Det er nemlig nogle af de der sko, som man synes er vildt fede og rigtig gerne vil eje, men som også kræver lidt mod at gå med. I hvert fald for én som mig.

image

Jeg er virkelig glad for dem, men med deres lidt mere “larmende” udseende, bliver det aldrig de sko, jeg tager på hver dag. Netop derfor var det så fint, at de var så billige.

image

Jeg havde luret på dem flere gange, når vi var forbi havnen, og besluttede til sidst at købe dem. Jeg tror, jeg gav 25 Euro, hvilket er under 200 kr, og til den pris, måttejeg altså have dem med hjem. Kvaliteten er selvfølgelig ikke som et par ægte Nikes, men de er ganske fine og nogle ret flot sommersneakers, synes jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananvafler med Kakaofibre