Gammelt til Nyt

Fødselsdagsmenu // Inspiration til Frokostbuffet

IMG_3122

Jeg har slet ikke fået delt menuen fra min fødselsdag med jer. Og det er næsten en skam, for det var et, hvis jeg selv skal sige det, virkelig lækkert bord vi diskede op med. Der var lidt til alle, både børn og voksne, og folk var glade, tilfredse og mætte. For mig var det også vigtigt, at det var sunde, nærende sager, der kom på bordet – og så selvfølgelig at det var mad, der smagte godt og som jeg godt kunne lide!

I kan plukke det ud fra menuen, som I har lyst til, og bruge det som inspiration til aftensmaden, eller bruge den fulde menu, hvis I selv står og skal holde en fest en dag. Det er op til jer, men forhåbentlig kan I bruge det som inspiration i hvert fald.

Menuen bestod af følgende:

  • Grøntsagstærter
  • Små fritataer (det er sådan nogle små æggekager) med quinoa, seranoskinke og cheddarost
  • Ovnbagt laks med olivenolie, akaciehonning, citronskiver, dild, salt og peber
  • Krydrede oksefrikadeller fra denne opskrift
  • Børnespyd med kylling, cheddarost og cherrytomater
  • Salat med rucola, rødbeder, æbler og cashewnødder
  • Salat med babyspinat, agurk, sojabønner, rødløg, pære og sorte hørfrø
  • 2 slags rugbrød (et “almindeligt” og et med græskarkerner) + smør
  • “Verdens bedste brød”, bagt i stegeso, fra kvalimad
  • Lun leverpostej (det kan jeg virkelig ikke lide, men jeg ved at det er et hit hos mange til frokostbordet)
  • Grøntsagsfade med gulerødder, agurk og peberfrugt
  • Hjemmelavet fetadip og hummus
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammelt til Nyt