Malthe 11 År

Forårssneakers fra Lofina

LofinaForår. Forhåbentlig er det her snart! For jeg glæder, glæder, GLÆDER mig til lunere temperature. Jeg er efterhånden ved at være godt træt af gråvejr, nøgne træer og nedbør, og klapper derfor en smule i mine små hænder hver gang jeg spotter en vintergæk. For det må være et tegn. Et tegn på at det snart vender. Det er allerede lysere og dagene længere, og det er bare SÅ rart.

Og ved I, hvad der også er fedt ved forår? Det er en eminent undskyldning for at købe nye sko. For forårssneakers skal der til. Det synes jeg i hvert fald, og jeg kender ingen der vil brokke sig over en chance for at få nye sko. Sko kan man aldrig få for mange af!

I denne omgang har jeg kigget på Lofinas udvalg af sneakers. Lofina er en skoforhandler med lækre italienske sko, som jeg først nu er blevet bekendt med. Men jeg synes faktisk, de har rigtig mange fine sko. Både klassiske, men også lidt anderledes og mere finurlige designs. Og så synes jeg godt man kan se, at det er sko af ordentlig kvalitet (de fleste sko er lavet af kalveskind), hvilket altså også er super vigtigt. Mindst ligeså vigtigt som design.

Lofina har to fysiske butikker (én i Århus og én i København) samt webshop, der kører med fri fragt over 500 kr. og super hurtig levering.

Sponsoreret1-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malthe 11 År