3 Inspirerende Blogdamer

Forkølelse & Ansvar

IMG_9122

Jeg er blevet forkølet og bruger derfor formiddagen på sofaen. Jeg håber at være (nogenlunde) frisk til at tage ud til tredje og fjerde modul, da jeg meget nødig vil gå glip af så meget undervisning. Jeg har altid svært ved at erkende og acceptere, når jeg er syg, fordi jeg synes det kan være svært at vurdere hvornår jeg er syg nok. Hvornår skal jeg bide tænderne sammen, og hvornår skal jeg putte mig under dynen?

IMG_9127

I dag vandt dynen, men jeg har svært ved at slippe ansvaret helt. Jeg er 100% selv ansvarlig for min skolegang, og det er derfor kun mig selv, der kan gøre en indsats. Derfor nager det mig, når jeg bliver nødt til at blive hjemme en dag som i dag. Jeg var heller ikke på toppen i går, men følte mig også så stort et ansvar overfor mit arbejde, at jeg tog afsted til min heldagsvagt på caféen. Der er rigtig mange forpligtigelser og rigtig meget ansvar i forbindelse med skole og arbejde – og det tror jeg ikke, jeg er den eneste, der oplever.

IMG_9126

Men jeg har også et ansvar over for mig selv! Og det øver jeg mig virkelig i at huske på! Selvfølgelig er det træls ikke at komme i skole, træls at måtte aflyse en aftale eller træls at skulle melde sig syg på arbejdet – men det er endnu mere træls, hvis man glemmer at lytte til sig selv og ikke giver kroppen ro, når den siger stop.
Jeg har haft ondt i halsen og følt mig utilpas hele sidste uge, så det var nok på høje tid med en “rigtig” sygedag – også selvom det ikke er med min gode vilje.

Så jeg sørger for at hygge lidt ekstra om mig selv med god morgenmad – og håber at det kurerer hovedpine, snot og ondt i halsen!

IMG_9120
// Grød lavet på blandede gryn, chiafrø, havremælk, vand og lidt salt, toppet med æble, figen, banan, hjemmelavet jordbær- og abrikosmarmelade, kokosmel og hjemmelavet hasselnøddesmør, og en kop kamillethe med honning //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Inspirerende Blogdamer