Min Træning // Uge 43

Fredag d. 3. november // 2 x Fødselsdag & Weekend

img_0911

I dag har to vigtige personer i mit liv fødselsdag. Den ene er en af de aller, aller vigtigste, for det er min kære mor, der fylder år. Jeg håber sådan, at hun får en dejlig, dejlig dag, for det har hun virkelig fortjent. Den anden, der har fødselsdag, er Kamilla, min barndomsveninde, som har betydet utroligt meget for mig igennem mange år. KÆMPE tillykke til dem begge!

Min familie tager i sommerhus i eftermiddag, så vi brugte morgenen på fødselsdagsfejring af min mor. Hun fik gaver og lykønskninger, og vi brugte lige lidt ekstra tid sammen om spisebordet. I aften tager jeg til fødselsdag hos Kamilla med en håndfuld piger, som jeg kun kender ved navn og aldrig har snakket med. Men det skal nok blive hyggeligt, for det er helt sikkert nogle rigtig søde piger. Og så glæder jeg mig til at fejre Kamilla.

Da min familie tager i sommerhus er jeg alene hjemme i weekenden. Så på den ene side er det en ganske almindelig weekend med arbejde og hjemme-tid, men på den anden side er det helt anderledes end det plejer, fordi jeg er alene hjemme. Det bliver lidt mærkeligt, at komme hjem fra arbejde, til et tomt og koldt hus. Men jeg glæder mig også lidt til at “lege voksen” for en weekend og stå for hund, kat og hus – helt selv.

Hvad skal I, i denne weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Træning // Uge 43