Verdens Bedste Sunde Brownie

Fredagsmorgen Update

IMG_5668

// Morgensættet: Grød + kaffe <3 //

Godmorgen!

Så er det weekend liiiiiige om lidt. Ork, jeg glæder mig! Synes altid at den første uge efter ferien er en smule drøj (også selvom denne uge kun har været på fire dage), og jeg har haft et stramt program med teoriprøve i tirsdags (bestod fandeme!), køreteknisk anlæg onsdag og en aftale med Emma i går. Heldigvis har der været nogenlunde ro på lektiemængden. Altså hvis man lige ser bort fra den samfundsfagsaflevering og den fysikrapport, der ligger og venter på at blive skrevet, men som der bare ikke har været tid og kræfter til.

Så weekenden bliver en praktisk en af slagsen. I dag med to moduler, fredagsbar, træning og arbejde. Imorgen arbejde hele dagen, og søndag afsat til lektier og afleveringer. En ægte gymnasielivsweekend, uden så meget tid til sjov og spas. Men det er nu også ok ind i mellem, og faktisk glæder jeg mig til at komme på arbejde. Det er længe siden, jeg har været der, så det bliver helt rart.

IMG_5667

// Havregrød med chiafrø, toppet med banan, peanutbutter, protinella, frysetørret hindbær og kakaonibs //

Lige nu har jeg det også ganske rart, for jeg sidder og nyder en rar skål morgengrød efter en kort tempotur i morgensolen. Jeg har første modul aflyst i dag, så der var tid til en lille tur i løbeskoene. Fulgte Malthe i skole, og løb ind og købte forsyninger til Rasmus, der, som den fjerde i træk herhjemme, er slået ud af influenza. Og vi plejer ellers ikke at blive syge?! Synes nok lige, at vi har taget vores fair share af sygdommen i denne omgang.

Når ja, og så har vi huset fyldt med håndværkere her til morgen, da vi endelig(!) er gået i gang med projekt badeværelse. Så klokken er ni, og det har da allerede været en ganske begivenhedsrig dag. Nu må jeg hellere gøre mig helt klar.

Vi ses – og god weekend, når I når dertil!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens Bedste Sunde Brownie