Mit Andet Debatindlæg

Frokost til den Forkølede

Øv. Jeg har været syg i dag. Og er det som sådan stadig. Har skrantet lidt de sidste dage, haft et tungt hoved, ondt i halsen og snot i næsen. Har kæmpet mig gennem lange skoledage, men i dag måtte jeg bukke under og tage en dag på sofaen. Også selvom der var idrætsdag på skolen, og jeg dermed er gået glip af en sjov dag med udklædning og – højst sandsynligt – god stemning. Men sådan måtte det så være…

Førstedelen af min dag var altså meget lidt aktiv og produktiv, men jeg tror det var det, min krop trængte til. Havde det i hvert fald lidt bedre hen ad eftermiddagen, og hjalp med fødselsdagsforberedelser til Rasmus’ fødselsdagsfester, der blev holdt for drengene her til aften, og som skal holdes for familien i morgen eftermiddag.

Har så til gengæld fået det værre her til aften igen, så jeg må hellere til at smutte i seng, så jeg forhåbentlig har det nogenlunde imorgen.

Men inden jeg går helt i seng, vil jeg lige give jer “opskriften” på den frokost jeg lavede mig i dag og delte på instagram. Det var nemlig super lækkert og meget simpelt! Jeg er ret vild med røræg for tiden, så jeg udnyttede at være hjemme, til at lave det. Og til røræg hører ristet rugbrød og cocktailpølser – synes jeg.

Froksttallerken med røræg til 1 person:
røræg af 1 æg + 2 spsk. mælk + lidt salt, tilberedt ved lav-middel varme på en pande med lidt fedtstof
et par skiver tilberedt kyllingebryst med chilisauce
3-4 cocktailpølser stegt på panden et par minutter
ristet (godt og hjemmebagt) rugbrød med rigtigt smør
avokadoskiver med lidt salt og citronsaft
gulerodsstave
peberfrugt
cherrytomater

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Andet Debatindlæg