50 mm Objektiv

Frokostskål med Kylling, Rødkålssalat & Quinoa

IMG_4433

Det her spiste jeg til frokost en dag i ferien, og det var helt, helt perfekt. Vi havde både kyllingerest og salatrest i køleskabet, og så var det blot at koge quinoa og fylde i en skål. Så nemt og hurtigt, men også velsmagende og rigtig sundt. Fyldt med gode, nærende sager. Og så er det jo en super god måde at få brugt rester på, og dermed undgå madspild!

Salatskålen bestod som sagt af en rest af denne rødkålssalat, tilberedt kyllingebryst skåret i tern, og quinoa, der blot var kogt efter anvisningen på pakken.

Kyllingen var med rosmarin og hvidløg, og det smagte virkelig godt. Det havde vi lavet på følgende måde:

Hvidløgs- og rosmarinkylling: En pande varmes op, og der puttes 1 spsk. flydende becel og 1 spsk. olivenolie på panden, sammen med 2-3 fed hvidløg, der er skåret i grove stykker og 1-2 kviste rosmarin. Lad det varme godt op, til rosmarinen begynder at knitre en smule. Put så kyllingebryster på, og lad dem stege ved middel-høj varme, til de er let gyldne på den ene side. Vend dem, og lad dem også blive gyldne på den anden side. Skru så ned for varmen, læg låg på, og lad kyllingen stege videre, til den er gennemstegt.

Vi lavede en god portion kylling, så der var rester til efterfølgende dage, og det var så det, der blev tryllet om til denne helt perfekte salatskål.

Hvis det havde været en skoledag, var det blot røget i en madkasse, og så havde der været let og lækker frokost til en lang gymnasie-dag.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 mm Objektiv