Sneakers med høj komfort

Fugt & Glød

Skønhedsprodukter og makeup har aldrig været min ting. I mine unge teenageår forsøgte jeg at gejle mig selv om til, at gå op i neglelak og makeup, men måtte sande, at det altså bare ikke siger mig synderligt meget. Naturligvis vil jeg gerne se pæn og præsentabel ud, men går altså mere efter et “au natural”-look, frem for den helt tunge makeup. Ligeledes er skønhedspleje heller ikke noget jeg bruger synderligt meget tid på. En gang imellem er det da rart med den helt store omgang, men til hverdag har jeg altså ikke tålmodighed og tid til det.

Jeg tror heller ikke på, at det skal være hammerdyrt, og at det kræver tusindvis af produkter, at passe på sit ydre (jeg er ikke ekspert, grundet min begrænsede erfaring inden for beauty-området, så der kan sikkert sagtens argumenteres imod min holdning, men altså…). Jeg tror sagtens, det kan klares med vand, sæbe og creme, og oplever at min hud bliver markant pænere, hvis bare jeg husker at rense og fugte. Ikke noget hokus-pokus, ingen dyre serummer eller masker – bare en god rens og en creme med masser af fugt. Så har min hud meget mere glød og opfører sig meget pænere.

For når jeg netop ikke går synderligt meget op i hele beauty-pakken, så skal det være nemt, men effektivt. Som sagt: Der er ingen grund til at investere i utallige dyre produkter, hvis man dybest set ikke går op i det og får det brugt. Du kender det sikkert godt – og hvis du ikke gør, så gør din mand/kæreste/far/ven. Men selvom mænd (som oftest), ikke går synderligt meget op i skønhedsprodukter, så er det alligevel også godt, som mand, at passe bare en smule på sin hud.  Heldigvis er der også råd for det, for der findes også hudplejeprodukter til mænd (læs mere her om SIGR, der netop laver hudplejeprodukter til mænd), så deres hud også kan holdes ung og frisk med masser af glød. Det er en oplagt gave!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med sigr.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers med høj komfort