Nytårsdessert: Nødde- & Saltkaramelkage toppet med Chokoladetrøffel

Gæst på NÅE til Gammel Elevdag

Go-Daw-Fest0I dag skal jeg tilbage til NÅE, for anden gang siden jeg stoppede. Det bliver fantastisk rart, men også virkelig underligt, tror jeg. For jeg savner stadig efterskolen. Jeg skrev et indlæg om savnet til efterskolen for nogle uger siden, og det gør sig stadig gældende. Jeg savner det stadig helt utroligt.

Jeg mindes også tydeligt for et år siden – da det var mig, der var efterskoleelev, og MIN skole blev invaderet af gamle elever. Nu er det mig, der er en af de gamle. Så mærkeligt…

På et eller andet tidspunkt giver man vel “slip”, men jeg er spændt på hvornår det sker. Det er nok en glidende proces, hvor man lige så langsomt går fra at savne til at mindes. Der er jeg bare ikke helt endnu.

Så at skulle ud på efterskolen, med mine efterskolevenner, hvor vores efterskolelærere er, bliver spændende og nervepirrende. Fordi det bliver fantastisk at se det igen, men også en reminder om at det var noget, der var og ikke længere er.

Så jeg er nervøs, men jeg glæder mig! Vi skal mindes sidste år, nyde hinandens selskab, se skolen, synge i Grundtvig, spise Bentes mad og en tur til downtown Nørre Åby, hvor vi skal i Netto. Og så er der fest i aften, i et forsamlingshus vi har lejet.

Har ret mange sommerfugle i maven..!

Cecilie kom hele vejen fra Lolland i går, så hun har sovet her i nat, og så skal vi følges derud. Det var så, så, så dejligt at se hende igen! Savner hende hver eneste dag, så det er altid über-hyggeligt at ses med hende. Vi snakkede og spiste bland selv slik til sent, og lige nu sover hun stadig, mens jeg skriver dette indlæg.

Jeg regner med at vende tilbage med en melding på hvordan dagen i dag er forløbet, og så må I have en god (solskins)lørdag<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsdessert: Nødde- & Saltkaramelkage toppet med Chokoladetrøffel