Torsdagsmorgen & Løbetanker

Gammelt til Nyt

GAMMELT TIL NYT

Jeg er ret vild med idéen om at lave noget gammelt om til noget nyt, lækkert og funktionelt. Og jeg synes, det er særligt fint, hvis man stadig bibeholder noget af den sjæl og charme, der er ved de gamle ting.

Ovenstående er eksempler på, hvordan det kan gøres; i større eller mindre grad. Billederne er fundet på pinterest, hvor der er rigtig meget DIY-inspiration at hente. Synes særligt at glasskabet som klædeskab og trækasserne til køkkenopbevaring er geniale og smukke løsninger.

På mit eget værelse har jeg også et mix af gammelt og nyt. Mit skrivebord er fundet på et loppemarked, og har fået nyt liv ved hjælp af en bøtte maling. Den gamle trækiste jeg har, og som bruges til natbord, har fået samme behandling med malerrullen, og min mors gamle lænestol har også fået plads her på værelset. Så mine møbler har som sådan ikke fået ny funktion – blot nyt liv.

led

Men det er også muligt at give gamle fund et helt andet og nyt liv. Det er disse LED bordlamper, der lige om lidt kan købes på micolux.dk et rigtig godt eksempel på. Det er nemlig gammelt vraggods, der er lavet om til nye lamper med LED pærer. LED pæren giver et godt lys, sparer strøm og lever længe, så med en lampe lavet af genbrugsmaterialer og sådan én pære, har du en bæredygtig lampe med et cool og anderledes design.

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsmorgen & Løbetanker