Helsefreak // Helseworld.dk

Gaver til ham // Noget om en lillebror, der slet ikke er lille

just junkies

// Smart drengetøj fra Just Junkies //

Hvis I følger med herinde, mere eller mindre fast, så ved I nok, at jeg har to små brødre. Der er 4,5 år fra mig til den næste i børneflokken og kun lige godt to år mellem drengene. 

Jeg har dermed altid været “den store” – og drengene har haft et andet, mere jævnbyrdigt, forhold. Både fordi at jeg er ældst, men også fordi jeg er ene pige. 

Men nu er der så sket det, at Rasmus, den ældste af mine små brødre, slet ikke er lille længere. Det er selvfølgelig ikke sket natten over, men jeg kan stadig huske, da jeg blev storesøster for første gang, og jeg synes det er så vildt, at Rasmus har været en del af mit liv og vores familie i næsten 14 år. For liiiige om lidt, fylder han 14 år. Han er et hoved højere end mig og ser efterhånden mere og mere voksen ud. Det er for crazy! 

For for mig, vil han jo altid være min lillebror, og jeg vil altid huske alle de sjove, skægge og skøre ting han har lavet og sagt, men der er bare så langt fra den lille krudtugle, til den store semi-voksne teenagedreng, der nu er min lillebror. Den ene udgave er ikke bedre end den anden, men det er alligevel vildt, som han har udviklet sig.

Han har altid været meget eventyrlysten, og gaver til ham har stort set altid været legetøj eller noget aktivt. Lego, biler, traktorer, cykler osv. Nu må vi tænke i lidt andre baner, når vi skal finde gaver til ham. For pludselig er det ikke plastik gravkøer, der hitter, men derimod X-box spil og tøj. Det, jeg har fundet på collagen herover er fra zonationstore.dk, som jeg har tippet mine forældre om, når de skal søge efter fødselsdagsgave til ham. Jeg synes I hvert fald, der er nogle pæne bud på gaver til “ham”.

Dette indlæg er sponsoreret og udgivet i samarbejde med zonationstore.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helsefreak // Helseworld.dk