Hørfrø Havregrød med Æble & Kanel

GIVEAWAY: CaseApp iPhone Cover

IMG_5763

Fik I set det iPhone cover, jeg har fået fra CaseApp? Jeg viste det for et par dage siden, og jeg er simpelthen bare så glad for det! Synes virkelig det er pænt, og kvaliteten af det kan man ikke sætte en finger på. Virkelig!

I kan læse lidt mere om produktet og min oplevelse med CaseApp i indlægget her.

Og så til den del, der nok er lidt sjovere for jer: Jeg har nemlig fået mulighed for at afholde en giveaway i samarbejde med CaseApp. Præmien er et gavekort på 300 kr. til webshoppen, så vinderen får dermed mulighed for at designe sit helt eget iPhone cover, computer- eller tabletskin.

Alt I skal gøre er et smide en kommentar til indlægget her. Hvad I skriver er op til jer, men jeg vil da blive glad for en lille hilsen, ønsker til indlæg, konstruktiv kritik / ros, forslag til bloggen osv. Husk at indtaste en gyldig e-mail, så jeg kan kontakte vinderen.

Hvis I har lyst, må I da også meget gerne følge med på Instagram, Facebook og/eller Bloglovin’, men det er ikke et krav for at deltage.

Vinderen bliver trukket om et par uger!

Denne giveaway er sponsoreret af, og lavet i samarbejde med, CaseApp

6 kommentarer

 • Stine

  Hej Marie, jeg synes det er hyggeligt at følge lidt med I hvad der sker i dit liv, nu hvor efterskolen er forbi, og det er en god inspirationskilde for mig.
  Jeg kunne selvfølgelig også godt tænke mig den fede præmie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Jeg er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Fed præmie!
  Jeg kan rigtig godt lide dine sunde opskrifter, så kom endelig med flere af dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Tak fordi du udlodder skønne konkurrencer til os læsere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ville da være så lækkert👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Den præmie vil være super og få mejet glæde af, da jeg lige har skiftet mobil Tlf og mangler nyt covers

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørfrø Havregrød med Æble & Kanel