År 2017 // Juli

Glædelig Jul

img_1209

Rigtig glædelig jul, allesammen.

Jeg håber, at I havde en dejlig, dejlig aften i går – hvordan I end holdt (eller ikke holdt) juleaften. Forhåbentlig var der masser af smil og latter, hjertevarme og kærlighed.

Jeg selv havde en rigtig dejlig dag og aften med min familie. Dog en lidt anderledes jul, end vi plejer. For første gang skulle vi nemlig ikke holde jul hos os, men i stedet hos min moster og onkel, da det var nemmest med de små børn. Det var lidt underligt, at det hele ikke var som sædvanligt, men det var stadig en rigtig god aften. Juleaktiviteterne blev naturligvis justeret og tilpasset lidt, så det passede til de små børn, men i grove træk var vores jul som den plejer; med Disneys juleshow, konfekt og småkager, julemiddag med den klassiske menu, risalamande med kirsebærsovs og naturligvis en mandelgave, juletræssang og til sidst gaver. Lige som det skulle være – selvom det ikke var helt, som det plejer.

Jeg fik en ganske god gavehøst og er simpelthen så glad og taknemmelig for at have så dejlige familiemedlemmer og veninder, der kender mig så godt og har brugt tid på at købe de rigtige gaver til mig. Det betyder mere, end selve gaverne. Ligeledes synes jeg, at glæden ved at give gaver vokser, i takt med at jeg bliver ældre. Jeg har virkelig hygget mig med at finde gaver til min familie og veninder, så det er så dejligt at give dem, og se folk blive glade. Det er (næsten) bedre end selv at få gaver.

Glædelig jul! Og nyd nu juledagene med alt hvad der hører til af julefrokoster og -sammenkomster!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

År 2017 // Juli