Larsen Watches

Glædespakker

Glæden-ved-at-Glæde-Andre01

For godt et år siden skrev jeg et indlæg om hvor glad man selv kan blive af at glæde andre. Emma, en af mine bedste, ældste (som i at vi har været veninder længe – ikke at hun er gammel) og tætteste veninder, befandt sig nemlig på den anden side af jorden, da hun havde fødselsdag, og jeg brugte derfor tid og kræfter på at pakke en pakke til hende, der indeholdt små gaver og sjove ting, der kunne minde hende om Danmark og mig.

Jeg sørgede for at være grundig, da jeg pakkede den ind, men jeg må indrømme at jeg stadig var en smule nervøs, da jeg sendte den afsted. Det var en lang tur, den skulle ud på, og det ville være så træls, hvis noget gik i stykker.

Sådan har jeg det faktisk tit, når jeg sender noget afsted. Jeg synes det er hyggeligt at bruge tid på at pakke ordentligt ind, og virkelig få lavet en gave, som jeg selv ville glædes ved at modtage. For det kan virkelig være kilde til vaske ægte hverdagsglæde, at modtage en pakke, som man ikke har forventet. Jeg prøvede det især på efterskolen, hvor man altid blev henrykt, hvis man blev råbt op til post. Og så er det altså bare rigtig ærgerligt, hvis pakken er gået i stykker under forsendelsen.

Derfor er konvolutter og kuverter med bobleplast, som dem du kan få hos Daarbak guld værd, hvis man ønsker at sende en lille glædespakke til én, man holder af. Jeg synes det er så fin en idé, og noget jeg vil huske mig selv på at blive bedre til. Det behøver ikke være en stor ting, men bare et eller andet, der viser at du har tænkt på personen.

Sponsoreret1-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Larsen Watches