Morgen-Choko-Bowl // Sund & Naturlig Chokolademousse (Vegansk)

Glattejern & Hårstyling

frisoersaks

Som jeg har nævnt før, er jeg ikke den store tøse-tøs, når det kommer til makeup, styling og skønhed. Det siger mig ikke så meget, og jeg har ikke tid og tålmodighed til at “lære” at gå op i det. Men, men, men. Selvfølgelig vil jeg gerne se (bare nogenlunde) anstændig ud. Så meget pige og så forfængelig er jeg trods alt.

Mit hår er langt og tungt, og kommer let til at virke lidt fladt, hvis jeg ikke gør noget ved det. Til hverdag har jeg ofte bare håret løst, og så ryger det i en hestehale eller knold, hvis det irriterer mig. Jeg har altid hårelastikker om håndledet. Til fester gør jeg mig heller ikke i de store håropsætninger, men giver gerne mit hår lidt mere liv ved at tilføje noget volumen og tekstur. Det gøres fx. ved brug af en saltvandsspray, der kan give et lidt rodet og mere spændende look, eller ved brug af et krølle/glattejern til at skabe nogle få tilfældige fald, der også kan give lidt mere liv til håret.

Der er SÅ mange forskellige jern på markedet, men et HH Simonsen glattejern som det på billedet, skulle vist være rigtig godt til formålet. Det kan nemlig både glatte, men også skabe de naturlige krøller, der kan gøre et look noget mere festligt og interessant på ingen tid, men uden at det bliver for meget. Krøller kan nemlig også blive lidt for amerikansk-prom-agtige, hvis I spørger mig.

Måske et godt glattejern skal på ønskelisten til jul?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med frisorsaks.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgen-Choko-Bowl // Sund & Naturlig Chokolademousse (Vegansk)