Pjækkedag med god samvittighed

Glimt fra Barcelona

IMG_6580

Barcelona byder på så mange spændende og fine oplevelser og ting at se. Jeg var fuldstændig vild med hele atmosfæren og stemningen, og så er byen også utrolig smuk i de gamle kvarterer. Den er også slidt og gammel, på både den grimme og charmerende måde, hvis man bevæger sig lidt ud i forstaderne. Shopping- og spisemuligheder er der også masser af.

Vi havde rigtig dårligt vejr, men det var der jo ikke så meget at gøre ved. Vi fik det bedste ud af det alligevel, og havde en rigtig dejlig tur. For mit vedkommende, var den så god, som den kunne være – på trods af angst.

IMG_6383

Hvad jeg elsker, ved at rejse i storbyer, er muligheden for at se og opleve meget på kort tid og indenfor en overskuelig geografisk afstand. Oplevelserne er komprimeret, og det giver en intens oplevelse. Sådan var det også i Barcelona, men det var også en by, hvor tempoet var behageligt og ikke alt for højt. Der var en rar stemning i byen, larm og storbystøj, men også tid og luft til at sidde på en fortovscafé. Netop sådan, kan jeg godt lide, når byer er.

IMG_6108

Vi gik omkring i byen, og jeg har masser af ting, jeg glæder mig til at vise jer! Men for at gøre det overskueligt for jer, for at korte indlæggene ned og for rigtigt at kunne fortælle og vise, hvad jeg vil anbefale at man gør i Barcelona, bliver det delt over flere indlæg. Jeg regner med at lave ét pr. dag vi var afsted, der så vil fungere som en lille rejseguide, hvis I planlægger at tage til Barcelona en dag. Jeg kan i hvert fald kun anbefale byen!

For nu, har jeg valgt lidt flere billeder fra byen, og så vender jeg hurtigst muligt tilbage med det første indlæg!

IMG_6186IMG_6319IMG_6232 IMG_6687IMG_6391

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pjækkedag med god samvittighed