År 2017 // Maj

Gode Kosttilskud (især til Vinteren)

img_0065

Det er vinter og dermed højsæson for småsygdom, influenza og forkølelser. Jeg er (7-9-13) sluppet ind til videre, men der er mange i min omgangskreds og familie, der har været ramt af både det ene og det andet. Jeg tror i bund og grund at det delvist handler om immunforsvaret og delvist om tilfældigheder, om man bliver ramt af sygdom. Men alligevel kan man jo godt sørge for at gøre, hvad man kan, for at undgå sygdom. Det er noget med at sove nok, spise ordentligt og bevæge sig. Det kommer man langt med! Men hvis man vil gøre lidt ekstra, har jeg her samlet de kosttilskud, jeg tager. Nogle tager jeg altid (når jeg husker det), og andre tager jeg bare i perioder.

Rolin*at (eller en anden form for baldrian): Et naturlægemiddel der skulle hjælpe med at give en dybere, roligere og bedre søvn. Jeg tager dem i perioder, hvor jeg sover dårligt.

Magnesium: Hjælper på min hovedpine og er en del af mit daglige pille-repetoire. Jeg føler også, at jeg har mere overskud (eller i hvert fald længere til underskud) hvis jeg husker dem hver dag.

Acaipiller: For ekstra antioxidanter.

Bio-Strath: Tog jeg på efterskolen, da jeg der døjede med forkølelse/ondt i halsen/hovedpine, der bare ikke ville gå væk. Jeg var træt og ikke helt på toppen gennem en længere periode, og der hjalp Bio-Strath’en mig med at komme ovenpå igen.

D-vitamin: Er faktisk ikke noget, jeg tager, men jeg har ofte tænkt på at jeg burde tage det her i vinterhalvåret. D-vitamin dannes i huden under solstråling, og det får vi naturligvis ikke så meget af i vinterhalvåret. Så jeg har overvejet at bestille D-vitamin fra Helsebixen, der har fri fragt.

Multivitamin: Jeg tager ikke netop denne, men jeg tager altid en multivitamin. Så tænker jeg, at man er meget godt dækket.

Fiskeolie: Fordi de sunde fedtsyrer er så gode for os. Dem tager jeg også hver dag.

kosttilskud

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Helsebixen, der forhandler alle ovenstående kosttilskud

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

År 2017 // Maj