Working Weekend

Godmorgen og Velkommen

IMG_3797

græsk yoghurt med akaciehonning og masser af nødder, frø, kerner og kokos, frugtsalat af æble, ananas, mango, banan, vindruer og granatæble, samt kaffe

Godmorgen! Og velkommen her til min “nye” blog! Jeg har været tidligt oppe, selvom jeg først skal møde klokken ti, for min mor har fødselsdag. Derfor var der god tid til morgenmad, og til at skrive dette indlæg til jer.

Jeg har længe gået og flirtet med tanken om at flytte bloggen til mit eget domæne, efter mange år på blogspot. Og nu har jeg gjort det. Jeg er PLUS blogger hos Bloggers Delight, og har rykket bloggen over på min eget domæne.

Der er stadig lidt opstartsbesvær, men jeg tror på, at det nok skal blive godt. Mine gamle indlæg er blevet flyttet med over (bloggen har været en del af mit liv så længe, så at skulle starte helt fra scratch kunne jeg ikke bære), men desværre er der kommet rod i kategorierne. Så det sidder jeg og fifler med for tiden. Ligesom jeg ikke synes at layoutet er heeeelt på plads. Hovedmenuen, hvor der lige nu står Rejser og Opskrifter, er heller ikke færdige, men det kommer jo nok.

Planer har jeg i hvert fald nok af, og jeg håber virkelig, at dette vil blive et vellykket projekt!

For tiden blogger jeg på begge blogs. Det vil sige at jeg smider identiske indlæg på denne side, og på den gamle: mariejosiasen.blogspot.dk. Det er kun herunder flytningen, at det vil være sådan, og jeg skal nok give besked, når jeg stopper helt med at bruge den gamle blog.

Men nu er denne blog officiel, og jeg håber at I vil tage godt imod den! Og at jer, der har læst med på den gamle, vil flytte med herover på den nye.

Follow my blog with Bloglovin

1 kommentar

  • Pernille

    Hej Marie. Tillykke med din nye blog, glæder mig til at følge med her

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Working Weekend