Drivhus & Tomater

Godmorgen(mad)

IMG_7191

// Ristet proteinbolle med ost og sukkerfri blåbærmarmelade, og hjemmelavet mandelsmør, banan, kakaonibs, chiafrø og mandelflager, grøn smoothie og kaf’ kaf’ kaf’//

Godmorgen.

Jeg ville lige tjekke ind og sige hej, inden jeg begiver mig i skole. Jeg møder sent (og har sent fri, øv), og det betød at jeg var oppe og løbe før morgenmaden, og at jeg nu sidder og nyder ovenstående. Det er ret hyggeligt og, som I nok ved, noget af det bedste, jeg ved.

Jeg glæder mig til læseferie, hvor jeg selv kan disponere over tiden og tilrettelægge min hverdag sådan som jeg har det bedst. Jeg skal bare lige have overstået denne uge og på mandag, og så er der læseferie. Morgentræning og god tid til morgenmad vil i den grad blive prioriteret! Så er jeg ligesom lidt mere klar til dagen.

Og på den lange bane håber jeg også på at få et arbejde og en hverdag, hvor jeg er min egen chef (eller i hvert fald har friheden til selv at bestemme) og dermed kan starte dagen på den måde, jeg bedst kan lide.

Nå, nok om fremtidsdrømme. Hav en dejlig dag!

Psst..! Opskriften på den grønne smoothie er lige herunder

IMG_7190

Opskrift på grøn smoothie, 1 glas:
3 klumper frossen spinat
1/4 avokado
1/4 banan
1 tynd skive ananas
1 tsk. chiafrø
1/2 dl. mandelmælk (eller anden mælk)
1 tsk. citronsaft
en lille håndfuld mynteblade
evt. 1 tsk. akaciehonning (hvis du synes at smoothien kræver lidt ekstra sødme)
vand

  1. Smid det hele i blenderen (start med ca. 1 dl. vand) og blend, blend, blend! Giv den lidt mere vand, hvis den ikke rigtig kan få fat. Der skal blendes længere end ved en almindelig smoothie, da spinaten ellers vil blive ved med at være i klumper (ikke lækkert), men så ender du også med en super cremet smoothie.
  2. Juster konsistensen med vand
  3. Hæld i et glas og nyd med det samme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drivhus & Tomater