De knap så gode dage...

Going to Barcelona

Follow my blog with Bloglovin

barcelona

Om en lille måneds tid tager jeg fem dage til Barcelona med min familie. Mine brødre og min far er fodboldfans med stort F, og FC Barcelona er blandt favoritholdene. Det har derfor længe stået højt på ønske/drømmelisten, at komme ned og se dem spille. Så da det blev muligt for os, at få billetter til en hjemmekamp, slog vi til. Og så er der blevet bestilt flybilletter og en lejlighed i fem dage, så det er blevet til en helt lille miniferie.

Det bliver så godt! Jeg glææææder mig i hvert fald helt vildt! Fodboldkampen står selvsagt på planen over aktiviteter (den glæder jeg mig faktisk også til, for hvis jeg skal se fodbold, er Messi og resten af Barca-truppen altså også på toppen af min liste),  men der er også masser af tid til at opleve og se andet. Byen ser så spændende ud, med sjove gader og stræder, små pladser og grønne oaser, spændende arkitektur og finurlige bygninger, markeder og strand. Hvis det passer, hvad jeg har snust mig frem til, så forener byen på bedste vis strand, palmer, sol og afslapning med byliv, caféer, shopping og turistattraktioner. Tror lige, at det er en by for mig.

Vi har kigget en del i guidebøger, og også fundet en del, vi gerne vil se. Men jeg vil gerne høre jer, om der er nogle “insidertips” til Barcelona? Har I nogle anbefalinger? Er der nogen steder, man skal besøge? Hvor får man den bedste is / kaffe? Er der nogle aktiviteter, I kan anbefale? Hvordan kommer man lettest rundt i byen? Og er der noget, man ikke skal?
Jeg vil gerne høre om alle jeres erfaringer med Barcelona, så vi kan få planlagt 5 gode dage. Håber I kan hjælpe og har lyst til at dele lidt tips/anbefalinger, hvis I har nogle.

2 kommentarer

 • Cecilie

  Barcelona er virkelig en dejlig by! og kombinationen mellem kultur og strand er lige mig, måske også derfor jeg er vendt tilbage tre gange! En tur i det gotiske kvarter kan jeg anbefale. Små hyggelige gader og massere af stemning. Her ligger også Picasso museet, som hvis man er til det, og har lyst til at stå lidt i kø, også er et besøg værd. Guadís værker og bygninger er alle virkelig flotte og fuldstændige utrolige. Park Güell er så flot bare at gå en tur i!
  Ramblaen er også et super fint sted men er meget turistet og jeg vil personligt hellere bruge det meste af min tid andre steder end der. En tur ned ad gaden er hyggelig, men der er så mange andre steder med færre turister og meget mere spansk liv og stemning! Med restauranter vil jeg også søge væk fra de turistede gader og ned i de små gader. Prøv at bestille tapas hvor de lokale sidder, det er oftest der det er bedst! I Spanien spiser man utrolig sent, i forhold til hvad vi gør herhjemme og det er normalt at gå ud at spise ved en 21-22 tiden.
  Jeg håber, at du får en rigtig god tur og nyder byen i fulde drag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Josiasen

   Ej, hvor lyder det bare skønt! Det lyder SÅ meget som en by for mig! Park Güell havde vi også allerede på listen. Den glæder jeg mig sådan til at se!
   Godt at høre en lidt personlig mening om Ramblaen. Vi skal bo i nærheden af den, men hvis den er så turistet, skal vi nok også sørge for at sætte tid af til at kigge i butikker i andre områder.
   Det er et godt tip, det med tapasstederne! Og sjovt at de spiser så sent – så er det nok muligt for os at få bord til “almindelig” tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De knap så gode dage...