Hjemmelavet Pasta // Ravioli med Figen & Parmaskinke

Growers Cup Kaffekalender

fullsizeoutput_7252

I har måske set, på instagram og facebooksiden, at jeg har drukket noget fancy kaffe de sidste dag. Jeg har nemlig været så heldig, at modtage nogle forskellige produkter fra Growers Cup.

Det er et innovativt koncept, der har skabt en helt ny måde at drikke kaffe på. Kaffen kommer nemlig i engangsposer og brygges ved at hælde kogende vand direkte i posen. Herefter kan man hælde af den indbyggede hældetud, og dermed nyde en kop friskbrygget kaffe nemt og uden besvær. Slut med kaffefiltre og måleskeer, kaffemaskiner og stempelkander. På den her måde får man nemt og hurtigt kaffe – og så endda en virkelig god en af slagsen. Kaffen er, i og med at den kommer “færdigt” i poser, også virkelig nem at tage med på udflugt. Medbring en termokande med kogende vand og et par krus, og så kan du byde dine picnicgæster på friskbrygget kaffe. Smart, ikke sandt?

Kaffen er, udover at være smart, hurtig og praktisk, også virkelig god. Jeg var SÅ positivt overrasket over hvor god, fyldig og aromatisk en kaffe, der kom ud af posen. Jeg havde lidt frygtet en lidt “flad” og tynd kaffe, men den havde den helt rigtige, rene kaffesmag. Friskbrygget kaffe kan altså virkelig noget særligt. Jeg er vild med kaffe i alle dens afskygninger (espresso, cappucino, filter, nescafé  – you name it!), men denne sniger sig nok ind i min top tre over favoritter. For der er altså meget lidt, der slår en god kop kaffe. Noget så simpelt som sådan en lun kop, er den rareste hverdagsluksus.

fullsizeoutput_7253

Derfor glæder jeg mig ekstra meget til, at jeg i hele december kan drikke kaffe fra Growers Cup. Jeg har nemlig modtaget deres kaffekalender, der indeholder 24 kaffeposer, så man kan forkæle sig selv (og måske en man holder af) hver eneste dag i december. Der er 4 forskellige slags kaffe med i kalenderen, så på den måde får man også prøvet lidt forskelligt.

Bagefter kan man jo så udvælge sig en eller flere favoritter og bestille dem hjem fra webshoppen. Der er både de “almindelige” kaffeposer og en enkelt fairtrade-variant, og så er der også tre øko-poser i sortimentet. De er en smule dyrere, men det er dem jeg har prøvesmagt, og de kan virkelig anbefales, hvis man vil betale dét ekstra for en god kop kaffe, der også kan nydes med god samvittighed.

I kan stadig nå at bestille jeres julekalender – enten til jer selv eller til en anden kaffe-elsker I kender. Køb dem hjem lige her – den burde kunne nå at komme inden 1. december!

Kalenderen er sponsoreret af Growers Cup og dermed modtaget som en gave. Men jeg er ikke blevet betalt for mine ord, og holdningerne i dette indlæg kan jeg dermed stå 100% inde for

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet Pasta // Ravioli med Figen & Parmaskinke