InstaMoments #74

Halvvejs

img_7692

Jeg har (endelig) juleferie. Jeg har talt ned, glædet mig, talt ned og glædet mig lidt mere. For jeg må erkende, at 2.g sgu er lidt hårdt. Ikke så hardcore og travlt på skolefronten, som jeg havde hørt, men alligevel lige lovlig presset ind i mellem, når man også gerne vil en masse andet end skole. Men sådan er det jo bare, og det er ligesom en del af gamet, hvis man gerne vil have den hue og alle de muligheder, den giver.

Ikke desto mindre er det dejligt at have ferie. Og endnu mere dejligt at tænke på, at vi er halvvejs. Halvvejs med 2.g og dermed halvvejs med vores gymnasietid. Det er for crazy! Og selvom det er den “nemme” del, der er blevet overstået, så virker det alligevel lidt mere overskueligt, når man er nået halvvejs. De første halvandet år er jo gået fint, så mon ikke det nok skal gå?

Jeg er sikker på, at den sidste tid af gymnasiet bliver hård. Der er pres på og mange forventninger (mest fra os selv), for det er nu det gælder. Det kræver is i maven, prioritering og planlægning, samt viljestyrke, men jeg er sikker på, at vi nok skal komme ud på den anden side. Mange andre har klaret det, så mon ikke også vi gør?

Nu er vi jo halvvejs.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #74