Små Ting

Heiring Feather Øreringe

image

Mine bedsteforældre havde købt disse smukke øreringe til mig i fødselsdagsdagsgave. Og jeg blev simpelthen så glad og overrasket! Havde virkelig ønsket mig dem, men ikke turde håbe på at få dem, så jeg blev så glad, da jeg pakkede dem op. Er meget, meget taknemmelig for at have så kærlige bedsteforældre, og jeg sætter ufattelig stor pris på dem, deres kærlighed og omsorg, og alt det, de gør for mig og min familie.

Øreringene, som dette jo også skulle handle om, er fra Heiring. Jeg så dem, da vi var i Århus, og forelskede mig i dem med det samme. Og så har jeg ellers bare gået og tænkt og tænkt på dem, så jeg er så lykkelig, som man kan blive for materielle ting, for at have fået dem! Så pæne og enkle, men samtidig med virkelig fine detaljer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting