InstaMoments #85 // Glimt fra Sydspanien

Hjemme fra Spanien // Tilbage på Bloggen

img_2757

// Glad, afslappet og makeup-fri i det spanske //

Hej! Eller holla skulle jeg måske sige, efter min rejse til Spanien.

Vi kom hjem i fredags, men det er først nu, at jeg har haft lyst til at opdatere her på bloggen. På ferien havde jeg brug for at holde helt FRI, og derfor havde jeg end ikke medbragt min computer. Jeg opdaterede i stedet flittigt på instagram, for jeg kan jo ikke helt lade være med at dele ud af mine oplevelser – både de små og store.

Men en egentlig update tænker jeg, ville være på sin plads. Vi kom som sagt hjem i fredags fra den dejligste rejse til det sydlige Spanien. Den glæder jeg mig til at fortælle meget mere om. For det var simpelthen den mest fantastiske tur, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har nydt en rejse så meget. Det var nok også en forstærkende faktor, at vi sidste år måtte aflyse ferien, fordi jeg var for dårlig. Derfor føltes i år endnu mere velfortjent og som en stor sejr. Ligesom at min tur til Lissabon også var en personlig sejr, der rykker mig i retning mod en mere moden og modig Marie – en bedre version af mig selv, som jeg meget, meget bedre kan lide.

Da vi kom hjem fra Spanien skulle jeg også lige bruge et par dage på at “lande” herhjemme. Det er altid en lidt mærkelig tom følelse, når man kommer hjem fra en ferie, så det tager lige lidt tid (i hvert fald for mig) at falde tilbage i de vante rammer og ligesom fordøje rejsen og acceptere, at man er hjemme og turen er slut.

Men NU er jeg ved at være klar til at vende tilbage til bloggen – og som sagt glæder jeg mig helt vildt, til at vise jer hvad vores rejse bød på! Vi besøgte SÅ mange spændende steder, så jeg har masser af materiale, som jeg bare skal have delt med jer. Jeg har også en del andre ikke-rejse-relaterede indlæg, som jeg har gået og brygget på i ferien, og som jeg nu bare skal have skrevet ned og formidlet. Og det er jo ikke ligefrem fordi det danske vejr skriger på strand, is og bikini, så mon ikke jeg skulle kunne få ført nogle af de idéer ud i livet?

Jeg håber, at I har haft det godt i disse uger, hvor der har været stille herinde. Jeg glæder mig til at vende tilbage, og håber også at I vil nyde fortsat at læse med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #85 // Glimt fra Sydspanien