InstaMoments #48

Honningglaserede Nødder

IMG_4101

Det her er den lækreste og nemmeste snack. Nødder, honning og salt, et kvarters tid i ovnen – og voilá: de lækreste, honningglaserede nødder. Helt perfekte, blot som de er. Jeg spiser dem som snack-nødder eller på min morgenmad, og jeg tænker at de kan serveres til en velkomstdrink, drysses i salater, være en del af et ostebord eller hvad man nu ellers har lyst til. Ligeledes kan de både bruges i det salte og det søde køkken. Og så kunne de være en lækker værtindegave! Under alle omstændigheder en god opskrift at have i sit repetoire.

Opskrift på honningglaserede nødder, et lille glas:
75 g. blandede nødder (jeg brugte valnødder, mandler og afskallede hasselnødder)
1 spsk. honning
1/4 tsk. flagesalt

  1. Smelt honningen i mikroovnen, så den bliver flydende.
  2. Vend honning og nødder sammen, til alle nødderne er dækket af honning.
  3. Spred nødderne ud på en bageplade, drys med salt, og bag dem ved 160 grader i ca. 15 min til de er gylden. Rør i dem et par gange undervejs.
  4. Lad dem køle af, inden de puttes i et glas.

TIP: Hvis du vil spice nødderne op, er et lille nip cayennepeber super lækkert!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #48