Sukkerfri Mugcake med 2 Ingredienser(!)

HVISK Honeycumb Tusk Necklace

img_9898

Jeg har købt mig den smukkeste halskæde. Jeg har luret på den længe (viste jer den faktisk tilbage i august), så da HVISK her i slutningen af oktober kørte med 20% på hele deres sortiment, tog jeg mig sammen og fik den købt. For jeg har kigget og sukket SÅ længe, at nu måtte det være nu.

Det var også den helt rigtigt beslutning, for jeg er simpelthen så glad for den. Jeg synes den er ufattelig fin, og jeg kan godt lide at den er så minimalistisk og enkel, men stadig fyldt med små detaljer. Det er i det hele taget sådan mange af HVISKs designs er: Enkle, minimalistiske og simple, men med et lille twist og fine detaljer. Så meget mig.

Halskæden har jeg allerede brugt meget. Både for sig selv, men også kombineret med min halskæde fra Pernille Corydon. Jeg synes nemlig det er virkelig pænt at kombinere forskellige kæder og metaller, for et lidt mere spændende smykkelook.

Navnet på halskæden er Honeycumb Tusk, og I kan bestille den lige her (affiliate). Foruden sølvversionen fåes den også i rhodium, guld og rosaguld og med matchende ørestikkere og ringe. Så fint!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri Mugcake med 2 Ingredienser(!)