Små Ting

Hvisk Ringe

fullsizeoutput_7073

Jeg har fået de pææææneste ringe leveret med posten. Alle sammen fra Hvisk, der er et af mine yndlingsbrands, når det kommer til smykker.

Deres stil og look er nemlig virkelig meget mig. Det er simpelt og enkelt, minimalistisk og elegant, feminint og en smule råt. Der er dermed smykker, der kan tilføje en smule kant til et outfit, men uden at “larme” for meget. Det er helt perfekt, i min optik.

fullsizeoutput_7077

I denne omgang er det en stak ringe jeg har købt – og så har jeg endda forelsket mig i en håndfuld flere, nogle øreringe og et par armbånd. Der er bare SÅ meget pænt, at det er helt svært at vælge og begrænse sig. Priserne er også mere end rimelige, og det er endnu en grund til at Hvisk er mit foretrukne smykkebrand.

fullsizeoutput_7076

Jeg er ret vild med at kombinere flere metaller, og ringene jeg har købt er dermed i sølv, rosaguld og rhodineret sølv. Disse tre nuancer synes jeg nemlig er rigtig pæne at kombinere på kryds og tværs. Ligeledes er nogle af ringene blanke, mens andre af dem er matte – netop også fordi jeg synes, at materiale-mix er super fint!

fullsizeoutput_7079

Fra venstre har jeg købt: Hortensia Ring Grey Rhodium, Ribbon Ring Wide Silver, Ribbon Ring Fine Grey Rhodium, Ribbon Ring Fine Polished Rose Gold og Ribbon Ring Extra Wide Grey Rhodium

Jeg valgte nogle helt enkle, smalle ringe, som man både kan have på enkeltvis eller sammen. Det giver flere anvendelses- og kombinationsmuligheder og ser rigtig flot ud. Og nu glæder jeg mig bare til at tilføje endnu flere til min samling..!

Dette indlæg indeholder affiliate-links og er skrevet i samarbejde med Hvisk, men jeg er ikke blevet betalt for at skrive indlægget. Ordene og holdningerne er helt mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting