InstaMoments #68

I sidste uge…

uge34

…havde jeg travlt! Jeg havde en rigtig god og produktiv uge, hvor jeg virkelig fik nået og udrettet en masse. Nu er det starten på en ny uge, og jeg tænkte at jeg ville skyde ugen i gang med at give jer et indblik i, hvordan en travl gymnasieuge i mit liv kan se ud.

Jeg synes, at sådanne indlæg er hyggelige at skrive, for også lige selv at samle lidt op på, hvad jeg egentlig har lavet, og måske kan det give jer lidt inspiration til hvordan tiden kan prioriteres og struktureres.

Jeg er på ingen måde ekspert i at holde det cool overblik og altid få nået alt dét, jeg gerne vil, men i sidste uge synes jeg, at det lykkedes rigtig godt. Jeg fik forenet både skole og lektier, træning og arbejde, familie og venner, og når det lykkes, så har jeg det allerbedst!

Følg med i min uge her:

Mandag:
Ugen startede med lang dag, og jeg var dermed i skole helt til 15:50. Dog havde vi idræt og BIP-test i andet modul (ikke fordi jeg hepper helt vildt på det, men et rart afbræk fra almindeligt stillesiddende skolearbejde), så film i dansk i tredje modul og havde psykologi i sidste modul (det er bare SÅ spændende!) så skoledagen føltes ikke helt så lang. Jeg nåede lige hjem og sidde en times tid og fik kigget lidt på lektierne til tirsdag, inden jeg kl. 18 tog ned til en omgang TRX. Efterfølgende gik jeg over og heppede på Malthe, der spillede fodbold i regnvejr. Vi lavede fælles aftensmad, som vi spiste ved sofabordet til det nye afsnit Dicte.

Tirsdag:
Tirsdag morgen var jeg rigtig træt efter en nat uden meget søvn. Men jeg fik slugt en kop sort kaffe og slæbt mig i skole – heldigvis bare til 3 moduler. Hjemme blev det til en rar løbetur for at få lidt luft, og tid til en af de gode bananvafler, inden den stod på arbejde fra 17 til 20. Jeg gik på arbejde og gik dermed også hjem i det lune vejr, da jeg fik fri. Ret dejligt, faktisk. Efter et bad lavede jeg mig en portion aftensmad, som jeg spiste på sofaen. Da jeg havde spist fik jeg lavet en dej til noget fluté med min surdej.

Onsdag:
Onsdag var en lidt underlig skoledag, da vi havde 4. modul, men fri i 2. modul. Det modul brugte jeg på lektier og på at skrive indlæg her til bloggen. Da jeg kom hjem nåede jeg at rydde en smule op og forme flutés, inden jeg skulle til yoga lidt i seks. Da jeg kom hjem lidt over syv stod aftensmaden på bordet ude på terrassen, hvor der var blevet bagt laks, grillet majs og bagt brød – dejlig sommermad. Efter aftensmaden fik jeg bagt to slags biscotti til Emma og gjort klar til den efterfølgende dag.

Torsdag:
Jeg var tidligt oppe torsdag morgen, så min mor og jeg stod i fitness kl. kvart i 7. Her nåede vi knap en times træning, inden min far hentede mig og kørte mig til Assens, hvor jeg havde en tid hos en læge. Efter denne samtale tog jeg bussen tilbage til gymnasiet, hvor jeg lige nåede det til 2. og 3. modul. Det blev dermed en kort skoledag, men jeg nåede kun lige hjem og vende, inden jeg begav mig ned mod toget, for at tage hen og besøge Emma. Hun er flyttet på kollegie, så jeg var ude og se det for første gang. Det var også alt for længe siden, jeg havde set hende, så det var så hyggeligt lige at catche op. Vi drak kaffe (som jeg havde haft med som værtindegave sammen med biscotti og nogle andre småting) og gik tur på stranden, inden jeg skulle hjem med toget igen. Hjemme igen hjalp jeg med at få aftensmaden gjort klar, og så var jeg godt træt. Det havde været en hård og lang dag! Meeeen, så var der også lige en kage, der skulle bages, og det brugte Rasmus’ og jeg dermed aftenen på. Ret hyggeligt at lave noget sammen med ham på den måde.

Fredag: 
Fredag var en noget anderledes skoledag, da vi havde idrætsdag. Jeg udnyttede chancen for at tage i skole i idrætstøj, og nuppede dermed en løbetur inden morgenmaden. Idrætsdagen forløb med fælles opvarmning, to timers dans med pigerne fra klassen og efterfølgende klassedyste, hvor klasserne kæmpede mod hinanden i forskellige discipliner. Alle var klædt ud, vejret var fantastisk og stemningen god, så det var en ganske udemærket dag. Efterfølgende var der årets første fredagsbar (med Baywatch-tema), men jeg besluttede at smutte tidligt, for at tage hjem og fejre Rasmus’ fødselsdag. Familien kom i løbet af eftermiddagen til fødselsdagsboller og kaffe, og så havde vi nogle hyggelige timer sammen i haven. Til aftensmaden blev der serveret pulled pork burgers, der er Rasmus’ livret, og så den heftige chokoladekage til dessert. Det var sådan en god dag, og jeg tror også at Rasmus var rigtig tilfreds med udfaldet – og det var jo det vigtigste. Mine bedsteforældre blev længe efter desserten, og vi nåede dermed også at spille et spil kongespil. Jeg havde helt glemt, hvor sjovt det var!

Lørdag:
Planen havde været, at jeg ville sove længe inden arbejde, men jeg vågnede alligevel ved 8-tiden. Dog blev jeg liggende knap en times tid, inden jeg stod op og lavede morgenmad, som jeg spiste ude i solen med min mor. Hun fulgte mig på arbejde, da jeg skulle møde kl. 10:30 og så brugte jeg ellers hele dagen på caféen. Det var også helt OK for jeg har søde kolleger og det var en fin dag. Jeg havde fri kl. 21, kom hjem og fik et bad, lavede noget mad, og fladede derefter bare ud på sofaen med Stranger Things på Netflix sammen med min mor.

Søndag:
Søndag var afsat til lektier og afleveringer, så det var dét, det meste af tiden gik med. Jeg følte mig samtidig også lidt mast og udkørt efter en uge med run på, så den planlagte løbetur blev byttet ud med en gåtur i regnvejr med min far og Luca. Da jeg havde fået nok af lektier og afleveringer, var jeg også med min mor nede og handle ind til den næste uge, fik lavet en portion granola, frosset nogle bananer ned og lavet madpakke. Efter aftensmaden tog min mor og jeg ud og plukkede brombær, og så blev der også liiiige tid til at læse lidt mere biologi – og til at skrive dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #68