Sommer(hus)ferie anno 2016

InstaMoments #65 // Sommer(hus)ferie

insta65

Jeg har været på opdagelse i Ålbæk – bl.a. inde og kigge hos Fru Møllers Antikcafé. Jeg har plukket og spist vilde hindbær. Jeg har set den smukkeste solnedgang ved Vesterhavet. Jeg har været tidligt(!) oppe og set den fine lyserøde morgenhimmel. Jeg har gået tur med Rasmus og min mor i regnvejr. Jeg har set den Tilsandede Kirke. Jeg har været på café for at få varmen efter gåturen. Jeg har spist havregrød til frokost, drukket greenie og spillet 500 i sommerhuset. Jeg har samlet de fineste konkylier. Jeg har gået aftentur med min far. Jeg har bagt bananvafler til hele familien. Jeg har været på cykeltur. Jeg har spist frokost i klitterne. Jeg har været et smut i Gl. Skagen i regnvejr og på cykel. Jeg har spist lækre bagerkager til eftermiddagskaffen. Jeg har spillet RISK (og tabt…) Jeg har dyrket morgenyogaJeg har spist god morgenmad: Grød, smoothie og kaffe. Jeg har løbet en kort trailtur med min far efter en uges forkølelse. Jeg har været på tur til pæne, pæne Skagen. Jeg har drukket eftermiddagskaffe i en solplet i Skagen. Jeg har fået besøg af mine bedsteforældre, snakket og grint med min familie, og nydt den lille smule solskin, der var. Jeg har gået ture på stranden. Jeg har været inde og drikke eftermiddagskaffe på Fru Møllers Antikcafé, inden mine bedsteforældre kørte hjemad. Jeg har været nede og se Ålbæk Havn. Jeg har klappet de sødeste heste og føl. Jeg har været på besøg i Aalborg – min fødeby. Jeg har set et skilt med et fint motto: “Drik kaffe. Spis chokolade”. Jeg har været nede omkring Aalborg Havn. Jeg har kørt bil, drukket kaffe, spist snacks og hørt lydbog. Jeg har spist salatskål til aftensmad. Jeg har haft en stille morgen med tid til at læse, sippe kaffe og spise lækker morgenmad. Jeg har lavet en virkelig god frokostsalat – opskriften kommer en af dagene. Jeg har plukket ribs i tusindvis fra de buske, vi har i haven. Jeg har gået den sædvanlige tur gennem skoven med Luca. Jeg har løbet en tiltrængt morgentur.

Her kan I se en masse små glimt fra vores sommerhustur, der er havnet på Instagram. Nogle af dem har I måske også allerede set i indlægget om vores ferie? Følg gerne med på Instagram, MarieJosiasen, hvor jeg opdaterer dagligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer(hus)ferie anno 2016