Interior Inspiration: Trægulve

InstaMoments #74

insta74

Jeg har haft besøg af verdens bedste Cecilie. Jeg har drukket lækker kaffe på caféen (en af fordelene ved mit arbejde) Jeg har drukket kaffe fra GrowersCupJeg har vist de nye lokaler på caféen. Jeg har gået tur i skoven. Jeg har været i byen med de sødeste gymnasiepiger og haft den sjoveste aften. Jeg har spist langsom morgenmad. Jeg har løbet anden etape til etape-løbetJeg har holdt 1. søndag i advent. Jeg har spist vafler med min familie. Jeg har spist morgengrød. Jeg har skrabet julekalender, spist morgenmad og drukket kaffe på 1. december. Jeg har drukket kaffe fra kaffekalenderenJeg har forkælet mig selv med kaffe fra Lagkagehuset. Jeg har løbet i pænt vejr. Jeg har drukket julekaffe og spist chokolade fra nissen. Jeg har været til fest på VG. Jeg har spist julevafler til morgenmad. Jeg har gået tur med min glade hundeven. Jeg har hygget med Inger og resten af familien. Jeg har bagt julesmåkager. Jeg har fået den fineste adventsgave. Jeg har drukket kaffe og spist småkager. Jeg har løbet. Jeg har spist mere morgengrød (og været træt). Jeg har spist morgenmad med mine bedsteforældre. Jeg har været på julemarked. Jeg har luftet Luca i solskinsvejr. Jeg har drukket (endnu) mere kaffe og spist (endnu) flere småkager. Jeg har spist endnu(!) en skål grød. Jeg har hygget om mig selv lørdag morgen. Jeg har løbet i gråt vejr. Jeg har spist lækker salat til frokost. Jeg har lavet konfekt med min familie. Jeg har spist suppe på sofaen efter en lidt hård dag. Jeg har været et smut i Odense, at jule en smule med min mor, som start på juleferien.

Jeg har juuuuuuleferie! Yes, yes, yes! Det har jeg viiiirkelig trængt til! Hvis I følger med på instagram (@MarieJosiasen) har I nok set, at jeg har haft nok at se til, så det er så dejligt, at jeg har fri nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Inspiration: Trægulve